New abaya

11:01 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Petang tadi beli new abaya :) kaler dark turqoise...masa test, tetiba rasa nak gi dinner kat mana2 majlis, hahaha
fabrik sifon, 2 pieces...ada labuci2 sket kt lengan ngan tgh2 baju...simple but yet elegant (suka ati aku la nak puji baju aku ;D)
terapi yg sgt bagus...tgh2 tensen, ada baju baru, semangat sket nak gi kelas, hihi

Dah lama share tak gambar kan :)

12:32 AM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Dah pandai kenyit mata, ngee (cayangnya kat Naurah, hihi)...seluar merah yg Naurah pakai tu, kat bahagian cawatnya kecik...ntah hapa2 la org yg design tu, budak kecik kan pakai diapers, buat cawat kecik, seksi anak I jadinya, huhuhu
T-shirt yg dia pakai tu, ketat, nampak buncit perut, hehe


An Naurah :D On the way dari Kangar ke Marang (Walaupun ibu malas nak rotate gambor, tp Naurah tetap comey, hihi)-suka sangat gambar nie...rasa cam nak gigit!




Masa nie, dah nak bertolak balik ke Kangar (dari Marang)...balik masa cuti mid sem ari tu. Singgah makan roti canai kat Bandar Marang kejap.
Trench coat yg saya pakai tu, hadiah besday dari Tipah, maceh :D
Asalnya, trench coat tu saya kirim, tapi last2 acik pah kata tak payah bayar, dia bg hadiah...murah rezeki, hehehe
Ada selai lagi paten tu, kaler dark purple, saya beli sendiri bulan lepas.

Naurah pakai jeans pertamanya...pink tau, ngeee


Tak leh jalan lagi tapi dah pakai kasut, hehehe


Cuba teka sapa yg putih melepak nie, hehe...nie la budak yg panggil Naurah 'Oyah' tu :)


Ngan acik La


Ngan acik Pah


Kat kampung...kami berdua yg sangat bahagia kerana 'in pink' ;)


Sapa lagi tomey, ngee

...

4:29 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Bismillah...

Ntah apa la yg saya nak tulis nie...bukan sbb takder apa yg nak ditulis, tp dek kerana BANYAK sgt cerita yg nak dikisahkan, tetiba jd KELU...

Dah berminggu2 jd mcm nie, rasa nak update sgt blog, nak citer itu ini, tp bila time nak mengarang, jd tak TERTULIS...

Jd, saya simpulkan je la sket sebanyak...

- Saya bz yg teramat...tak perlulah rasanya saya ulaskan dgn terperinci kesibukan saya tu, karang mengganggu pulak semangat kwn2 yg tgh bersemangat nak further study, hehe
- Baru abis cuti mid sem...balik kg dlm seminggu jugak...ada peristiwa duka yg berlaku...semoga Allah memberi kekuatan kepada hambaNya...
- Di sebalik kedukaan, ada juga kegembiraan...dapat jumpa adik beradik :D rindu yg amat...Muiz ngan Naurah, jap mesra, jap gaduh, Muiz panggil Naurah, Oyah...abis la keglameran nama anak acik :D
- Naurah dah expert ngan walker dia...masa kt kg, pinjam walker Muiz...
- Skang nie, dia manja yg amat, dah pandai nak reject baba dia....tp time sabtu ngan ahad, dia duk jugak ngan baba...baik pulak, tak buat hal sgt :)
- Ada banyak gambar nak share, tp ntah bila ada masa nak upload...
- Tentang sem nie, rasanya, biarlah semua tu saya pendamkan saja...asal nak bercerita je, rasa tak terluah....mujur An Naurah dah ada depan mata...dialah pengubat hati ibu...tgh serabut2, boleh juga ketawa bila tgk muka dia yg makin hari makin kelakar tu :D (acik La sokmo cakap, "Naurah, cuba jangan buat muka tu kelakar sangat :D")
- Naurah cam BANTAL skang nie, gerrrrraaammmmmm!!!!!
- Berat badan den turun, huhuhu
- Pernah beberapa kali my breastmilk mcm DROP...emosi x menentu...letih lagi...hmmm...
- Again, alhamdulillah, ada pengubat hati kat depan mata :) ada kekasih hati yg sentiasa bersama :)

Tu je la kot untuk kali nie...

***TQ untuk semua yg bertanya khabar :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates