Hold on...sket je lagi...

4:36 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hmmm...sem nie dah nak sampai ke penghujung...tgh tunggu nak final + presentation apa yg patut...

Sem nie...tak tau nak cakap apa...kuatkan semangat, skettttt je lagi, skettttttt je lagi...



Dah boleh duduk...



Dah ada keta :)...



Dalam proses nak merangkak...

Time2 serabut ngan study+assignment, rasa tertunggu2, bila la Naurah nak bangun (kalau time tu Naurah tgh tido....)...boleh jugak main2 ngan Naurah, ajak dia makan2, dapat lupakan sekejap study+assignment, tanpa rasa bersalah...dan yg penting, menenangkan jiwa raga + menghiburkan hati ke tahap infiniti...hmmm



Wajah2 kesayangan...




bersama si pengubat hati :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates