Catching Up

11:18 AM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

April 3, 2016
Sunday
Page 3/366

The other day, the other half told me to reactivate my blog...sebab hari tu kita sama2 baca balik old entries, masa Naurah kecik2 dulu...rasa seronok sangat bila dapat baca balik kenangan lama. So, sekarang sejak anak dah besar, and ibu pun dah sibuk dengan kerja, payah betul nak update blog. Kadang tu bukan apa, malas betul nak transfer gambar. Ibu pulak tak comfortable sangat nak update blog pakai hp, nanti typo bersepah.

So, I'll try my best. Dapat twice a month pun dah ok. Sayang juga dengan moment2 yang dah berlalu kalau tak tulis kat sini. Tak kesahlah big moments ke small moments ke, as long as it is significant to our life...


Two weeks in a row kami tak ada kat rumah during weekend. Mula2 pergi Kangar, then a week after that pegi Shah Alam pula.
Lamanyaaaa dapur tu tak berasap
So semalam ibu ajak Naurah pegi beli lauk, baba pagi2 dah keluar pegi cyling.
Asalnya nak buat asam pedas, tapi tak ada ikan yang seksi2, so ibu buat sotong bakar masam manis. Daun kesum tu fresh from our edible garden :)


Pagi ni sebenarnya we just participated in humanitarian walk dekat UIA. Naurah kata, cuti2 pun kena bangun awal hahhhaa


Dulu2 kami bertiga selalu aje wefie macam ni :)


5 km juga pagi ni nak berjalan. Sebelum tu dah pekena roti canai dulu mbahaha


Yang dukung anak, yang sorong stroller anak, semua pun ada. Menderma sambil beriadah bersama keluarga


Naurah semangat betul ni. Berlari sambil melompat2, banyak betul tenaga dia.


Bukti dah sampai check point :)


Come on baba! Tak sampai suku km dah lagi


Budak ni  confused, tak tau nak tulis Naurah ke Zahra, last2 dia tulis Zaurah haha


Buat kenangan kan Naurah. Lama betul Naurah menulis kat situ, sign ke tulis karangan tu Naurah


Ada photobooth juga.

Program ni memang mendapat sambutan yang sangat baik. Buat pula weekend, jadi memang ramai yang boleh join. Lepas ni kalau ada lagi, kita participate lagi ye!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates