About us

7:33 AM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


May 30, 2016
Monday
Page 4/366

Busy2 time PhD dulu, koman2 sebulan sekali boleh juga update blog, paling2 cikai wordless wednesday 
Sekarang ni tak tau la, kadang ada je masa tapi malas baq hang nak transfer gambar


Dah tak lama dah nak puasa kan
Insya Allah, tahun ni nak train Naurah puasa, mudah-mudahan tak susah sebab cik kak ni jenis bukan makan sangat
Dia excited sangat nak puasa ni :D


Ni my new favourite ni, ketam telur masin
Sedapppp sangattttt
Baba Naurah tak laju sangat makan ketam sebab dia kata payah nak makan
Payah pun payahlah, janji sedap
Belanja baba dinner malam tadi, sempena birthday 2 minggu lepas ehehehe


Gambar empunya birthday takde, gambar kita dua je kihkih
Square scarf yang ibu pakai tu best sangat, lerang 60, bubble chiffon
Boleh la jadi tudung emergency tiem malas nak iron bawal ke wide shawl ke
Ibu ada beli banyak instant shawl la, double loop la, semua tu jenis tak payah iron, tapi tak sama, nak kena lilit sendiri jugak baru puas hati

Sehari sebelum  birthday baba, kita bertiga pergi Shah Alam
Baba Naurah join Shah Alam Endurance Ride
Ibu dgn Naurah pergi shopping berdua kt Jusco Shah Alam
Stay kt Concorde masa event tu


Ini second time pegi Jusco Shah Alam


Macam kat jepun kan Naurah kahkah


Ibu bawak swim suit, tapi malas nak mandi2 kali ni, sejukkkkk je rasa
Makin kurus ke hape


Lepas satu-satu tambah pokok orkid
Sukaaaa, agak senang nak jaga
Comel pulak tu


Baba makin active dengan cycling
Kata dah turn 10kg, makin semangat la kan hihi


Ini masa baba join endurance ride tu
Masa ibu dengan Naurah keluar shopping dalam pukul 11am tu, ada la nampak group2 yang join event ni
Ibu dgn Naurah pegi Jusco ambik cab, tak reti nak drive kat tempat tak biasa, penakut hahahha


Pagi-pagi lepas Subuh dah keluar
Yang baju sama tu lecturer sama fakulti dengan baba
Kalau kat Kuantan pun time baba cycling dengan kawan2, dengan depa ni la
Kadang gatih sorang2 je

Okay, till next time!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates