Aldilfitri 2016 Part 2

9:43 AM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


August 1, 2016
Monday
Page 8/366

Dah hujung2 Syawal dah ni
Asal weekend aje banyaklah berjalan ke rumah kawan2 yang buat open house



Ini masa raya ke 5 rasanya ni
Nak berjalan raya ke rumah mak sedara kat Kuala Terengganu
Blouse Naurah tu Acik Pah bagi :)
Sarah macam menyelit aje dalam gambar tu hahaha


Ibu Naurah takde la banyak sangat shopping baju raya tahun ni
Banyak yang memang dah lama beli tapi sayang nak pakai atau lupa nak pakai
Kebanyakannya beli masa Mood Republic


Kita tak kesah pun sarah tak tengok kamera, yang penting muka kitorang bertiga ni kihkih


Balik jalan raya, lapar lah pulak, singgah Pizza Hut dulu
Orang punyalah ramai


Dah nak balik Kuantan dahhhhh
Kejap aje rasa cuti
Asal cuti je mesti rasa macam tu kan 
Tak pernahnya cukup


Ni gambar hari Sabtu baru ni, 30 Julai (25 Syawal)
Alhamdulillah, akhirnya tahun ni dapat juga buat open house kat rumah sendiri
Jemput ahli keluarga, kawan2, jiran2
Ramai la jugak sebab ibu dengan baba dari fakulti lain2
Adik beradik pun ramai yang datang
Pok Awang ngan Acik Pah aje yang tak dapat datang
Takpe Insya Allah lain kali ada rezeki boleh kumpul ramai2 lagi


Banyak kali tengok gambar ni, suka sangat :)

Moga diizinkan olehNya untuk bertemu lagi lain kali






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates