36th Birthday

1:04 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

February 25, 2017
Saturday
Page 4/365

Dah 36 tahun dah, alhamdulillah :)


So the celebration with candle-light-dinner-table-for-two-plus one was actually a week after my birthday. Masa 22 January tu kita sekeluarga gi makan nasi arab je :D



Maka bersungguh2 la dia menyanyi lagu Happy Birthday to ibu. Masa hari birthday ibu, dia celik bijik mata pun tak habis lagi, terus nyanyi, ohhh morning breath hahhha


Dua2 tu bukan jenis cake lover sangat, jadi baba order cheese cake kecik comel je sebab ibu sorang je yang makan. Naurah tu kadang2 dia makan juga cheese cake. Tgk mood dia 


Walaupun kecik ibu rasa macam jenuh juga nak perabis


Oh is this your birthday celebration ibu, but I have to bring my own air sirap will you excuse me 



Ntah kenapa Naurah malam tu macam budak kecik sangat payah betul nak ambik gambar dia duduk diam


Thank you sangat2 ye abang :)


Camera tak power sangat kan but it's okay, cukup untuk memori kami sekeluarga :)

***Until this entry is written masih tak tuntut lagi birthday present dari suami sebab tak tau nak apa tahun ni hehhe



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates