Little Getaway @ De Rhu

7:00 AM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

February 24, 2017
Friday
Page 3/365

Masa cuti Chine New Year hari tu memang takder ke mana2 pun. Balik kampung pun tak sebab rasa penatnya asyik ke sana ke mari jadi cuti kali ni nak lepak aje kat Kuantan.
Kebetulan ada kenduri kawan2, so bolehlah memenuhi jemputan sekali.


Tapi nak duk rumah je kang boring lah pulak. Jadi check in je dekat2, pegi De Rhu. Ntah bila masa baba book pun ibu tak perasan.

Orang punya ramai terus mood macam dah terjun dalam laut


Ni je la aktiviti kalau check in hotel. Aktiviti untuk dia je la. Kita jadi tukang tengok je okay 



Tapi kolam dia memang best. Besar, memang seronok la. Tambahan pulak masa tu ada reunion dari mana ntah, jadi budak2 memang ramai, jadi seronok la dia.




After breakfast, boleh ambik angin pantai sebab resort ni memang tepi pantai



Orang tak ramai, nyaman je



Setiap kali Naurah main teng teng ibu dgn baba mesti ada isu teng teng Johor vs teng teng Terengganu. Bentuk tu tak sama. Ibu pun macam dah ingat2 lupa, tapi terer tau kalau nak ajak lawan


Naurah punya suka ngan gambar ni sebab nampak dia macam terbang


Tido semalam je. Sebelum Zohor tu check out, jalan2 kat ECM kejap. Cuti dekat2 sempoi je, pegi pun dengan kete baba sebab takut kete ibu kena bauksit sebab laluan nak ke resort ni nampak jalan macam merah2 je hahah






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates