Walk for Humanity 2017

1:16 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

February 23, 2017
Thursday
Page 2/365

Last year pun join juga event ni. It was like ibu punya annual exercise hahha


Since Naurah sekarang ni dah pandai appreciate longer sleep hours during weekend, jadi dia macam malas2 sikit mula2 tu. Last year dia darjah 2 tak tahu kebenda lagi, weekend pun pagi2 buta dah bangun. Sekarang ni dah pandai dah liattttt nak kejut Subuh tu.


Sport pants tu ibu beli kat ig shop. Beli sekali dengan ibu punya. Orang exercise setahun sekali memang gini kihkih


Masa sampai tu participants semua dah start warm up dahhhhh orang lain lagi awal rupanya. Kita keluar rumah pukul 7.30am ingatkan dah habis awal dah.


Naurah cakap macam nak raya sebab bertiga pakai sama :D


Kat depan dah penuh orang, kita duk belakang2 sikit


Baru warm up sikit2 badan ibu dah sakit2 rasa macam keras kejung. Seriously memang dah lama tak exercise. Mengharapkan keluar peluh time buat kerja2 kat rumah je


Sebab masa tu selalu hujan jadi organizer dah pesan siap2 bawa baju hujan, payung sebab takut hujan. Sekali memang betul. Rasa 3/4 perjalanan tu memang hujan. Inilah masanya Naurah nak manfaatkan raincoat dia tu


Hujan renyai2, ramai je yang redah. Naurah pun masa ni dah tak nak pakai baju hujan tapi baba bawa juga payung, konon nak payungkan Naurah tapi tgk pada gaya dia payung dia je tu ha


Sket lagi nak sampaiiii 


Akhirnyaaaa....rasa dah slow dah, tp rupanya ramai lagi kat belakang


Naurah je dapat medal. Medal penyertaan. 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates