First Page of 2017

12:26 PM

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

January 27, 2017
Friday
Page 1/365

Dah nak Feb dah. Naurah dah start cuti sekolah dah ni, cuti sempena cny. She is now in standard 2 alhamdulillah. Hari tu ada merentas desa, dia dapat no 3. Dapat la hadiah tipuware dua bijik. Skema sama aje kan sejak dulu, hadiah sukan je mesti tipuware hehhee  Ibu dulu memang nombor corot memanjang kalau bab bersukan


Last month ibu Naurah ada 3 days training kat Cyberjaya. Kita pergi bertiga le, cuti sekolah lagipun. Dan masa school holiday tu memang takde bercuti ke mana2 pun kali ni. 



Stay kat de pulze suite, sebab kat sini ada swimming pool. Washing machine pun ada, so ibu boleh membasuh hari2, kalau tak jenuh tu 3 hari punya baju.


Habis training 3 hari, terus balik kampung. Acik Pah pun join sekali. Rasa macam dah lama tak balik kampung. So we had girls day out with kids, window shopping and makan2.


Malamnya kita makan2 kat Bandar Marang pulak. Bila dah berkumpul tu kejenya makan aje le


Budak2 ni tak tau makan dah, sibuk main, bising toksah cakap la.


This is a picture of us on 1st Jan 2017. 



Hari tu Acik Pah ada pos lipstick kat ibu, acik pah pos sekali paper clip tu kat dia, suka bukan main. Lepas tu berlaku la tragedi dia misplaced, ibu dengan baba sampai tahap selongkar tong sampah, yang dia pulak mujur tak makan minum berendam air mata hari tu, rupa2nya dia letak atas katil, ibu pulak tukar cadar petang tu, tak perasan, jadi tersembunyi la kertas tu kat bawah cadar.
Drama sangat bunyinya


Musim2 hujan ni, tetiba hari tu cerah elok, minta la baba naurah mesin rumput kat laman tu. Rumput ok aje, yg pokok2 yang tak diundang tu yang sakit mata memandang


Ever since shmp, Ibu Naurah is so into Ladywarda and up until now masih laaa cannot move on kihkih. Asyik beli dan beli sedar tak sedar dah nak berlambak macam2 warna. Warna2 dia tempting sangat. My favourites are definitely stonepink, stonewash and pale lilac.

Nanti2 sambung lagi :)

Happy holiday everyone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates